Sluit dit venster

Valet Parking Eelde

Valet parking Eelde

Heeft u een vlucht geboekt vanaf Groningen Airport Eelde? Als u ervoor kiest om met eigen vervoer naar dit vliegveld te rijden, zult u op zoek zijn naar een parkeerplaats. Gelukkig is dit de goedkoopste luchthaven van Nederland als het gaat om lang parkeren. U kunt ervoor kiezen om uw auto op de P-terreinen van de luchthaven zelf te parkeren, maar er is een goedkoper alternatief met allerlei extra’s, waaronder valet parking: Parkeren Vliegveld Eelde (PVE).

Al voor € 5,00 per dag zet u uw auto op het beveiligde en omheinde parkeerterrein van PVE. Dit is een erg gunstig bedrag als u de tarieven van de luchthaven zelf bekijkt, om het over de tarieven van andere vliegvelden maar niet te hebben. PVE biedt daarnaast allerlei extra’s, waaronder valet parking. Eelde voldoet daarmee aan de wensen van de meest veeleisende reizigers.

Valet kost maar € 10,00 extra

Het mag gerust worden gezegd dat valet-parking een luxe service is, die normaalgesproken niet aan iedereen is voorbehouden. De valet-service kent u mogelijk al van casino’s, hotels en restaurants in grote steden: u rijdt tot aan de bestemming, waar een chauffeur uw autosleutels aanneemt en uw auto veilig wegzet. Parkeerterreinen bij vliegvelden rekenen soms wel € 30,00 voor deze service, maar PVE weet alle records te breken; valet parking bij Eelde kost slechts € 10,00 extra.

Andere diensten

Naast goedkope valet parking bij Eelde, biedt PVE ook andere diensten die u kunnen interesseren. Laat uw auto bijvoorbeeld wassen, zodat u in een blinkende bolide kunt stappen bij terugkomst in Nederland. Ook kunt u de medewerkers van deze parkeerservice uw auto grondig laten stofzuigen, zodat het interieur er weer piekfijn uitziet. Uiteraard is het ook mogelijk om beide diensten te bestellen. Zo is het einde van uw vakantie een stukje minder droevig.

Top 1 parkeeraanbieders

Parkeren Vliegveld Eelde

http://www.pve.nl
  • Gratis shuttle service
  • 24/7 bereikbaar
  • €5 p/d Tot max €40
  • Cameratoezicht
  • Valet service
  • Mogelijkheid PIN betalen
  • Gratis annuleren
  • Wasservice
Meer info »

Afstand van de luchthaven: 2 minuten

v.a. €5,00