Sluit dit venster

Lang parkeren Eelde

Lang parkeren Eelde

Weet u wat het goedkoopste vliegveld van Nederland is als het gaat om lang parkeren? Eelde Airport is het antwoord. Het vliegveld van Groningen zelf hanteert al zeer prettige tarieven in haar eigen P-zones, maar er is een aanbieder die nog een stukje goedkoper is. Op deze pagina geven wij u de volledige informatie, zodat u de beste keuze kunt maken. Laten we eerst eens kijken naar de parkeerterreinen die in handen van het vliegveld-management zijn.

P-terreinen: € 71,00 voor 15 dagen

Direct bij de terminal vindt u de Kiss & Ride-strook, een parkeerterrein voor halers en brengers (P1) en twee parkeerterreinen (P2 en P4) waar u lang kunt parkeren. Het tarief voor lang parkeren begint bij € 25,00 voor een dag en loopt op tot het maximumtarief van € 71,00 voor wie 15 dagen of langer weg blijft. U loopt zelf met uw bagage naar de vertrekhal.

PVE: € 40,00 voor 15 dagen

Op 750 meter van de vertrek- en aankomsthal ligt het beveiligde parkeerterrein van Parkeren Vliegveld Eelde (PVE). Dit privé-initiatief maakt lang parkeren bij Eelde wel heel goedkoop. Al voor € 5,00 per dag parkeert u hier uw voertuig, met een maximum van € 40,00. Dit betekent dat u voor 8 dagen parkeren net zo veel betaalt als voor bijvoorbeeld een maand parkeren. Die zekerheid is wel zo prettig.

Bij PVE dient u online een parkeerplaats te reserveren, waarvoor u de link op deze pagina kunt gebruiken. Nadat u uw auto parkeert, laden de medewerkers uw bagage in een shuttle-bus die u in twee minuten naar de terminal brengt. Bij terugkomst belt u deze shuttle-bus om opgehaald te worden. Wat ook kan is gebruikmaken van de luxe valet-service. Bij valet-parkeren rijdt u met uw auto tot aan de vertrekhal, waarna een professionele chauffeur uw auto veilig naar het PVE-terrein voor lang parkeren bij Eelde brengt. Deze service kost slechts € 10,00 extra.

Top 1 parkeeraanbieders

Parkeren Vliegveld Eelde

http://www.pve.nl
  • Gratis shuttle service
  • 24/7 bereikbaar
  • €5 p/d Tot max €40
  • Cameratoezicht
  • Valet service
  • Mogelijkheid PIN betalen
  • Gratis annuleren
  • Wasservice
Meer info »

Afstand van de luchthaven: 2 minuten

v.a. €5,00