Sluit dit venster

Goedkoop parkeren Eelde

Goedkoop parkeren: Eelde

Voor zowel wintersport- als zonbestemmingen is het vliegveld van Eelde, dat ook wel Groningen Airport Eelde wordt genoemd, een goed alternatief voor de grotere luchthavens in Nederland en België. Voor wie een vlucht heeft geboekt met vertrek vanuit Eelde, zijn er twee manieren om naar de luchthaven te reizen: met het openbaar vervoer of met de auto.

Parkeren bij vliegvelden kan vaak flink in de papieren lopen, waardoor passagiers het liefste voor het OV kiezen. Bij Groningen Airport Eelde is eigen vervoer echter een zeer reële optie. Voor goedkoop parkeren is Eelde namelijk het beste vliegveld van Nederland. De tarieven op de terreinen van de luchthaven zelf, en dan met name P2 en P4, zijn al zeer schappelijk te noemen. Voor een week betaalt u momenteel € 50,00 en het is niet mogelijk om online te reserveren. Maar er is een andere aanbieder die

Het kan nóg goedkoper

Er is een alternatief voor de parkeerterreinen die dichtbij de terminal liggen. Een parkeerbedrijf met de no-nonsense naam Parkeren Vliegveld Eelde (PVE) heeft permanent lage prijzen. U betaalt er slechts € 5,00 per dag en het plafond ligt op € 40,00. Dit betekent dat u hetzelfde bedrag betaalt wanneer u 8 dagen parkeert of uw auto een maand lang op het parkeerterrein laat staan. Da’s pas goedkoop parkeren bij Eelde!

U vraagt zich wellicht af hoe PVE zo goedkoop parkeren bij Eelde aan kan bieden. Eén van de redenen is dat de parkeerplaatsen niet op een A1-locatie liggen. Dus niet direct naast de terminal, maar er 750 meter vandaan. Gelukkig zet PVE shuttle-busjes in die, met uw bagage, binnen twee minuten voor de deur van de vertrekhal afzetten. Uw voertuig staat veilig achter een gesloten hek.

Gratis valet-parking

Goedkoop parkeren bij Eelde betekent ook profiteren van allerlei extra’s, bijvoorbeeld een voordelige valet-service. Bij valet-parking rijdt u door tot uw eindbestemming, in dit geval de terminal. Een professionele medewerker van de PVE neemt uw sleutels aan en rijdt uw auto naar het beveiligde parkeerterrein. Maximaal comfort tijdens uw reis, dus. Voor de valet-service betaalt u slechts € 10,00.

Top 1 parkeeraanbieders

Parkeren Vliegveld Eelde

http://www.pve.nl
  • Gratis shuttle service
  • 24/7 bereikbaar
  • €5 p/d Tot max €40
  • Cameratoezicht
  • Valet service
  • Mogelijkheid PIN betalen
  • Gratis annuleren
  • Wasservice
Meer info »

Afstand van de luchthaven: 2 minuten

v.a. €5,00